Klaar voor een bloeiende carrière

Ontdek de kracht van je carrière op de Absoc Career pagina. Hier wacht een wereld vol mogelijkheden op je, met evenementen die je carrière een vliegende start geven en je netwerk naar nieuwe hoogten tillen. Duik in de kennis van de Career Corner en ontdek een schat aan waardevolle informatie. Maar dat is nog niet alles. Verlies onze LinkedIn niet uit het oog, want daar wachten nog meer carrièregerelateerde inzichten op je. Stap binnen en maak je klaar voor een episch avontuur naar succes!

Welkom op de Absoc Career pagina. Hier vind je onder andere evenementen om je carrière te starten of je netwerk uit te bouwen, info over Career Corner en interessante vacatures. Houd zeker ook onze LinkedIn in de gaten voor meer carrière gerelateerde info.

FEB Career Corner

Career Corner is het geïntegreerde loopbaanplatform van de Faculteit Economie en Bedrijfswetenschappen van de KU Leuven.
Dit is het resultaat van een unieke samenwerking van de Faculteit met haar studentenkringen Absoc en Ekonomika. Career Corner verzamelt meer dan 8000 profielen van young potentials over de campussen Leuven, Antwerpen, Brussel en Kortrijk heen. Zo kan snel en eenvoudig via één platform de perfecte match gemaakt worden tussen deze economische profielen en het bedrijfsleven.
FEB career corner

Absoc Career op LinkedIn

Alle updates op LinkedIn
🎓 Wil jij deel uitmaken van een bloeiende studentengemeenschap? Ontdek Absoc, dé studentenvereniging die jouw universitaire ervaring verrijkt! Met inspirerende evenementen, netwerkmogelijkheden en waardevolle connecties bieden wij een platform voor persoonlijke groei en professionele ontwikkeling. Sluit je aan bij Absoc en laat jouw studietijd stralen op jouw LinkedIn-profiel! ✨
Absoc LinkedIn banner