Professional

Hoe kan u, als bedrijf, met Absoc samenwerken? Deze mogelijkheden worden op deze pagina uitgebreid besproken.

Indien u interesse heeft en meer informatie wenst, aarzel niet om ons te contacteren. Ook suggesties voor rekruteringsacties/activiteiten zijn steeds van harte welkom. Wij staan altijd open voor dialoog.

Momenteel hebben wij de volgende formats ter uwe beschikking:

Partnership

Zonder de sterke, toekomstgerichte steun van onze partners zouden de talrijke ambitieuze en leerrijke activiteiten van Absoc niet mogelijk zijn. Wij zijn dan ook ontzettend dankbaar voor de steun die onze partners bieden en willen hen hiervoor graag extra in de verf zetten.

Wat kan Absoc concreet bieden aan haar partners? Waaruit bestaat een partnership juist? Of al deze vragen komen wij zeer graag vrijblijvend uitleg geven wanneer het u past. Heeft u interesse in een vrijblijvend gesprek? Stuur dan een mail naar onze partnership verantwoordelijke Kirsten Smets (kirsten.smets@absoc.be).

Campus Recruitment

Bent u op zoek naar nieuw jong talent? Of wilt u meer naambekendheid voor uw bedrijf? De Absoc Campus Recruitment is dé gelegenheid om dit te realiseren.

Absoc tracht elk jaar opnieuw de brug tussen studenten Master in de Handelswetenschappen en het bedrijfsleven verder uit te bouwen en te verstevigen. Eén van de belangrijkste activiteiten van Absoc is de Jobbeurs. Ons rekruteringsevenement wordt ongetwijfeld weer even succesvol als de vorige jaren. Dat de Absoc Jobbeurs een succesformule is, blijkt uit de talrijke opkomst bij de editie van vorige jaren. Ook de welgemeende dankwoorden van deelnemende bedrijven stimuleren ons om het elk jaar weer beter te willen doen.

Naast de beursstanden op de campus, beogen we interactiviteit te creëren tussen de studenten en de aanwezige bedrijven en organisaties. Vorige jaren werden enkele oud-studenten ingeschakeld om als testimonia op te treden. Deze alumni gaven in sectorgerichte workshops hun ervaring mee. Bij deze workshops stonden interactiviteit, creativiteit en het inhoudelijke aspect centraal.

Bedrijfsbezoeken

Absoc organiseert zeer graag voor de studenten Handelswetenschappen een interessant bedrijfsbezoek. Indien u als bedrijf graag naambekendheid verwerft en eens aan onze studenten wilt laten zien hoe uw bedrijf achter de schermen werkt, is een bedrijfsbezoek de ideale win-win.

 

Absoc Galabal 2018

Omdat de vorige editie al een knaller van formaat was, gaan we nu nog een stapje hoger! Erop en erover! Voor meer informatie kan je terecht op het Facebook evenement:

Schrijf je hier in!