Leisure

Naast de link met het bedrijfsleven en de school wil Absoc ook een link zijn tussen de studenten Handelswetenschappen aan onze campus. Doorheen het jaar zullen activiteiten georganiseerd worden die iets minder serieus zijn dan de activiteiten die gerelateerd zijn aan de andere deeldomeinen.

Leisure wat?

Ons Leisure-team organiseert feestjes, drinks, sportieve en ontspannende activiteiten en sinds 2014 een heus welkomstweekend voor eerstejaarsstudenten. Vorige jaren stonden activiteiten als Karting, Paintball, de Absoc-Quiz, verschillende evenementen in Fakbar Abstract zoals een Beerpong en TD’s en veel meer op het programma.

Voor meer informatie en evenementen kan je steeds terecht op onze Facebook pagina!

Absoc Sport

Naast al het feesten en studeren is het ook belangrijk dat je voldoende beweegt! Hiervoor kan je mee komen sporten met Absoc! Zo hebben we onze eigen veldvoetbalploeg. Ben je benieuwd naar onze kwaliteiten op het veld, kom dan gerust supporteren! Naast voetbal doet Absoc ook mee met de 10-uren loop en tal van andere activiteiten.

Voor meer informatie kan je mailen naar sport@absoc.be!

 

 

CV Screening

Op donderdag 26 oktober 2017 organiseert Absoc, in samenwerking met Page Personnel - Belgium, de jaarlijkse CV screening voor de (master)studenten Handelswetenschappen aan de KU Leuven Campus Antwerpen.

Schrijf je hier in!