Fakbar Abstract

 

Fakbar Abstract is de allereerste Fakbar te Antwerpen en mede-opgericht door Absoc-bestuurders.
Het concept is simpel: dranken aan studentikoze prijzen. Zo kosten pintjes en frisdrank bij ons slechts €1.

Hoe doen we dat?
Vrijwilligers tappen met heel veel plezier jouw pintjes. Momenteel zijn we nog niet elke week geopend, maar kan je regelmatig bij ons terecht voor Absoc TD’s. Voor meer informatie en verdere updates kan je steeds op onze Facebookpagina terecht.

Waarom Fakbar?
Fakbar Abstract is de ontmoetingsplaats van KU Leuvenstudenten in Antwerpen. De Fakbar en Absoc zijn twee aparte entiteiten die toch sterk samenhangen. In de Fakbar kan Absoc zijn Leisure-activiteiten huisvesten en bijvoorbeeld workshops organiseren.

De Fakbar zelf wordt uitgebaat door vrijwilligers die gelinkt zijn aan Absoc. Zij trachten iedere keer er een spetterende Fakbar-avond van te maken. Rustig een pint komen drinken, enkele danspasjes zetten, biljarten, kickeren, meerdere danspasjes zetten en meerdere pintjes komen drinken? Het kan hier allemaal! En tegen studentikoze prijzen!

Waar te vinden?
Sint-Andriesstraat 2, 2000 Antwerpen. De Fakbar ligt in de kelder van campus Sint-Andries. Je kan het bereiken via de fietsenstalling (enkele meters voorbij de ingang van de campus).

Wanneer open?
Zie hiervoor onze Facebookpagina!

 

Absoc Galabal 2018

Omdat de vorige editie al een knaller van formaat was, gaan we nu nog een stapje hoger! Erop en erover! Voor meer informatie kan je terecht op het Facebook evenement:

Schrijf je hier in!