Education

Onder Absoc Education worden verschillende onderwijsgerelateerde zaken ondergebracht. Verder voorziet Absoc Education de studentenvertegenwoordiging op zowel campus, facultair en universitair niveau.

Concreet werkt Absoc Education rond drie pijlers:

Een eerste pijler van Absoc Education is studentenvertegenwoordiging binnen verschillende organen van de KU Leuven. Onze studentenvertegenwoordigers verdedigen de belangen van alle studenten Handelswetenschappen aan de Faculteit Economie en Bedrijfswetenschappen (FEB) op campus Antwerpen en dit van campusniveau, tot op de hoogste niveaus binnen de KU Leuven. Hiermee tracht Absoc het leven op onze campus, faculteit en universiteit in lijn te brengen met de visie van onze studenten.

Een tweede pijler is de Absoc cursusdienst. Met deze cursusdienst verbeteren we de dienstverlening naar de studenten op de campus door een cursusdienst te voorzien op de campus en dit aan een voordeligere prijs voor onze leden.

De derde pijler is gericht op ondersteuning van onze studenten. Ons team wil studenten helpen bij het vinden van de juiste studiemethode alsook tips geven om de examens met succes door te komen. De praesidiumleden van Absoc zijn immers doorwinterde Handelswetenschappers die graag hun ervaringen met andere studenten delen.

Heb je opmerkingen, suggesties of vragen omtrent onderwijs, studentenvertegenwoordiging of de cursusdienst, neem dan contact op met één van de praesidiumleden van Absoc Education via education@absoc.be of via hun individuele e-mailadressen.

 

CV Screening

Op donderdag 26 oktober 2017 organiseert Absoc, in samenwerking met Page Personnel - Belgium, de jaarlijkse CV screening voor de (master)studenten Handelswetenschappen aan de KU Leuven Campus Antwerpen.

Schrijf je hier in!