Workshop Intelect

Workshop Intelect: Almost graduated, what’s next?!

Je bent bijna afgestudeerd, loopt over van ambitie en de goesting om te beginnen aan een zalige carrière. Je ziet het al volledig voor je. Alleen… Waar ga je starten? Hoe begin je aan die zoektocht? Waar kom je allemaal voor in aanmerking? Welke jobs passen bij je
diploma? En als je hier dan voor deze jobs gaat solliciteren wat kan je dan (beter niet) doen?

Op al deze vragen en nog veel meer krijgen jullie een antwoord van INTELECT exploring human talent. Wie Intelect is en wat ze doen kan je onderaan de pagina lezen!

Inschrijvingen gebeuren via volgende typeform (Let op: plaatsen zijn beperkt!!)

Dus praktisch:
– Workshop van Intelect rond de arbeidsmarkt en de vele richtingen die je daar in kan uitgaan
– Dinsdag 22 november om 10 uur op Campus Carolus
– Exacte locatie wordt nog meegedeeld dus hou zeker dit event in het oog!
– Al je vragen kan je al op voorhand doorsturen naar manon.albertz@absoc.be. En go wild met die vragen. Hoe meer, hoe beter!

Beste bijna afgestudeerden,

Op dinsdag 22 november komen wij op ABSOC een workshop geven over onder andere de arbeidsmarkt en de vele richtingen die je daar in kan uitgaan. Nu denk je misschien: Leuk, maar wie is Intelect en waarom zou ik naar die workshop gaan?

Om op de eerste vraag te antwoorden: wij zijn een rekruteringskantoor dat werkt met vaste contracten voor bediendeprofielen. Onze core business is het vormen van een ideale match tussen werkgevers en werknemers. We doen dat door telkens voor iedere vacature op maat te zoeken naar de perfecte werknemer op verschillende jobsites. Of de klant nu op zoek is naar een IT’er, een vertegenwoordiger of zelfs een calculator. You name it, we’ve got it covered.
Zo. Vraag één is weggewerkt, maar dan blijft nu de tweede vraag nog over: “Waarom zou ik naar de workshop gaan?” Wel, je bent bijna afgestudeerd, loopt over van ambitie en de goesting om te beginnen aan een zalige carrière. Je ziet het al volledig voor je. Alleen… Waar ga je starten? Hoe begin je aan die zoektocht? Waar kom je allemaal voor in aanmerking? Welke jobs passen bij je diploma?

En dat is waar wij dan geheel toevallig op het toneel verschijnen. Wij laten je tijdens de workshop zien welke richtingen je kan uitgaan met je diploma en hoe je je droomjob kan vinden, rekening houdend met je persoonlijkheid en competenties. Je ziet het al, die workshop? Geniale info krijg je daar.
Verder willen we jullie ook enkele tips & tricks meegeven om een goede eerste indruk te maken tijdens je eerste sollicitatiegesprek. Geloof ons, selfies nemen op de parking van je mogelijks toekomstige werkgever valt niet onder ‘goede eerste indruk maken’. We’ve seen it all.

We maken onze workshops altijd zo goed mogelijk op maat. Daarom ontvangen we graag op voorhand jullie vragen over bovenstaande topics. Stuur ze ten laatste voor 18 november door naar manon.albertz@absoc.be. En go wild met die vragen. Hoe meer, hoe beter.

Tot dan!
Birgit, Annelies & Laura
No Guts, No Glory!
www.intelect.be
Volg ons op Facebook en Linkedin

-->