Absoc activiteiten

Absoc zal tijdens het jaar verschillende activiteiten organiseren. De activiteiten van Absoc worden onderverdeeld in drie deeldomeinen: Absoc Professional, Absoc Education, Absoc Leisure.

Voor een actuele lijst van onze komende activiteiten kan je terecht op onze Facebook pagina!

Absoc Professional

Absoc Professional staat in voor de professionele ontwikkeling van de studenten Handelswetenschappen. Zo zal Absoc de studenten een concreet beeld geven over de professionele wereld door middel van bedrijfsbezoeken en de Absoc Annual Conference. De masterstudenten die intensief op zoek zijn naar een job zullen ook sterk geholpen worden door de Absoc Campus Recruitment. Absoc Professional tracht de bruggen te bouwen tussen de studenten Handelswetenschappen en de bedrijfswereld. “Linking Talent With Business, Since 1987”.

Absoc Education

Absoc Education streeft er naar voortdurend de studenten te prikkelen met nieuwe initiatieven. De studenten zullen hierdoor de kans krijgen zichzelf steeds verder te ontwikkelen en hun passies te ontdekken. Absoc Education zal worden opgedeeld in twee pijlers. De eerste pijler van Absoc Education zijn de Absoc Workshops. Absoc zal tijdens het jaar talrijke workshops aanbieden aan de studenten Handelswetenschappen. Deze leerrijke workshop geven de studenten de kans om onder begeleiding van erkende professionals theorie te leren omzetten in praktijk. De tweede pijler van Absoc Education is de studentenvertegenwoordiging. Vanaf heden is de Studentenraad volledig geïntegreerd in Absoc. Dit impliceert dat alle studentenvertegenwoordiging in de toekomst zal gebeuren door de studentenvertegenwoordigers van Absoc.

Absoc Leisure

Onder het motto: “Het is met onze geest zo gesteld dat afwisseling meer ontspanning geeft dan rust” wil Absoc meer afwisseling brengen in haar activiteiten. Absoc Leisure zal diverse activiteiten organiseren zoals onder meer de jaarlijkse Absoc Quiz, een Absoc Drink, de 10- uren loop, een karting evenement, … Tijdens deze activiteiten krijgen de studenten niet enkel de kans zich te amuseren maar ook om contacten
met medestudenten te leggen.

Wij maken hier graag even gebruik om onze partners extra in de verf te zetten. Zonder onze toegewijde en sterke partners zouden onze diverse activiteiten niet mogelijk zijn. Onze partners kan je onderaan deze pagina terugvinden.

Absoc Galabal 2018

Omdat de vorige editie al een knaller van formaat was, gaan we nu nog een stapje hoger! Erop en erover! Voor meer informatie kan je terecht op het Facebook evenement:

Schrijf je hier in!