Geschiedenis

Absoc (Antwerp Business School Organisation Committee) werd opgericht in 1987. De studentenvereniging werd opgericht met de focus op het dichten van de bestaande kloof tussen het bedrijfsleven en het studentenleven. De doelgroep waren de voorlaatste en laatstejaarsstudenten Handelswetenschappen van de toenmalige Handelshogeschool.

Absoc is een studentenvereniging die de studenten Handelswetenschappen een professionele en educatieve meerwaarde wil bieden. Absoc heeft dankzij haar talrijke activiteiten en sterke partnerships doorheen de jaren een zeer professioneel imago opgebouwd. De baseline van Absoc is respectievelijk: “Linking Talent With Business”. In 2014 werd de Leisure tak van Absoc opgericht, om een groter en completer assortiment aan te kunnen bieden aan onze leden.

In 2017 bestond Absoc 30 jaar en kon de studentenvereniging terugblikken op een rijkgevuld verleden. Het indrukwekkende alumni-netwerk en intensieve samenwerking met de voormalige Lessius Hogeschool en de Flanders Business School vormen hier het bewijs van.

We kunnen stellen dat Absoc er al meerdere decennia in slaagt om de brug tussen de studenten Handelswetenschappen en de bedrijfswereld te bouwen.

Sinds academiejaar 2013-2014 is Absoc erkend als nieuwe officiële Studentenkring van de Faculteit Economie en Bedrijfswetenschappen van de KU Leuven, Campus Antwerpen.

Absoc Galabal 2018

Omdat de vorige editie al een knaller van formaat was, gaan we nu nog een stapje hoger! Erop en erover! Voor meer informatie kan je terecht op het Facebook evenement:

Schrijf je hier in!