Absoc Cursusdienst

Boekenlijsten: zie verder

Sinds academiejaar 2015-2016 beschikt campus Carolus over een eigen cursusdienst. Dit betekent dus dat u uw boeken kan kopen in lokaal CAR.108, in plaats van rechtstreeks bij Standaard Boekhandel!

U koopt uw boeken bij de cursusdienst en neemt de boeken onmiddellijk mee. Vanaf het academiejaar 2016-2017 is er bancontact aanwezig, maar betalen met cash is nog steeds mogelijk.

Voor Absoc leden geldt er een extra korting op alle handboeken. U kan ook lid worden bij uw eerste aankoop in de boekhandel. Naast de korting geniet u dankzij Absoc ook van tal van andere voordelen doorheen het academiejaar. Deze info kan ten alle tijden gewijzigd of aangevuld worden!

Openingsuren: 

Elke week te vinden via de Cursusdienst Facebookpagina.

Boekenlijsten (2018-2019):

De prijzen zijn opgesplitst tussen prijzen voor leden en voor niet-leden. Word lid van Absoc voor slechts €5, zo kan je heel wat geld besparen!  Voorts kan je zien dat er bij sommige prijzen ‘ntb’ staat, wat slaat op ‘nog te bepalen’. Wij verwachten dat we deze prijzen snel ter beschikking hebben.

De up-to-date boekenlijst is steeds te vinden op de Cursusdienst Facebookpagina

 

 

Absoc Galabal 2018

Omdat de vorige editie al een knaller van formaat was, gaan we nu nog een stapje hoger! Erop en erover! Voor meer informatie kan je terecht op het Facebook evenement:

Schrijf je hier in!